Orhidee din Banatul Montan

Postat de în Anunțuri evenimente » 1 Comentariu

23 feb.

Expo fotografie Ioan ADAMEK (92 ani)

copConform promisiunii făcute la mijloc de ianuarie, atunci când  pe simezele librăriei reșițene Semn de Carte  se vernisa expoziția de fotografii semnate  Ioan ADAMEK cu imagini din  Cheile Carașului și Cheile Rudăriei, nonagenarul revine marți, 27 februarie de la ora 17:30, cu fotografii inedite, într-o nouă expoziție sub genericul ”Orhidee din Banatul Montan”. Dedicată doamnelor și domnișoarelor, într-un gest galant, orhideele sunt surprinse, de-a lungul timpului, în drumețiile prin munții și văile fabulosului Banat Montan de un etalon al vieții sănătoase, trăite în simbioză cu natura, de cel născut la 23 ianuarie 1926, decanul de vârstă al Asociției ”Prietenii Munților”, Ioan ADAMEK.

Invitați special: prof.univ.dr. Martin OLARU și prof.univ.dr. Sabin PAUTZA, președinte METARSIS.

Eveniment organizat de Societatea pentru Cultură METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte.

Un comentariu la “Orhidee din Banatul Montan”

  1. Pascu Iosif -Alexandru 24. feb., 2018 at 8:22 #

    Imi pare trau ca nu am putut fi la acest eveniment care merita toate aprecierile pentru preocuparea si implicare in a se organiza o astfel de expozitie pe care afacut-o un membru marcant al Asociatiei Sportive,PRIETENII MUNTILOR RESITA,prin domnul Ion ADAMEK. Ca intotdeauna libraria Metarsis ne face zile frumoase .Multumim fam .Duca pentru efort.

Lasă un comentariu...