Dan D. FARCAȘ la Reșița

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

4 oct.

Enigma DD Farcas micEnigma lumilor paralele. Lansare de carte

Una dintre mințile strălucite ale Reșiței, cunoscutul matematician Dan D. FARCAȘ este, în aceste zile, acasă, la Reșița aducându-ne ultima sa carte publicată (2017) de editura Școala Ardeleană din Cluj: ENIGMA LUMILOR PARALELE. Cu o prefață semnată Dumitru Constantin Dulcan, volumul prezintă cititorului punctul de vedere al matematicianului de la  ”Complexitatea realității și a minții” până la ”Finalitate, Creație și Iubire” arătându-ne ”Calea, Rostul și Maturizarea întru frumos și iubire”.

”Enigma lumilor paralele” de Dan D. FARCAȘ va fi lansată joi, 5 octombrie 2017, în Sala Cenaclului ”Semenicul” din Casa de Cultură a Sindicatelor Reșița, la ora 13:00, prezentarea fiind făcută de criticul Gheorghe JURMA, fiind una dintre manifestările cuprinse în cea de-a XXXVI-a ediție a REȘIȚEI ÎN 10 DIMENSIUNI.

Tot joi, 5 octombrie 2017, ora 18:00, Dan D. Farcaș se va întâlni cu prietenii și admiratorii la librăria Semn de Carte din Reșița, str. Libertății 13.

Evenimente  organizate de Societatea pentru Cultură METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...