Arhivă | mai, 2015

FISP 2015, ed. a II-a

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

31 mai

Festivalul Internațional SABIN PAUTZA (FISP), Ziua a III-a

cop1Sâmbătă dimineața, în  ziua de 16 mai 2015, sala LIRA a Liceului de Arte Sabin Păuța din Reșița, a găzduit Concursul de Interpretare Pianistică din cadrul celei de-a doua ediţii a Festivalului Internațional dedicat compozitorului, dirijorului, pedagogului Sabin Păutza. Structurat pe doua secțiuni, Pian și Pian la patru mâini , pe trei categorii de vârstă: pâna la 10 ani, 10 – 14 ani și peste 14 ani, cu piese impuse semnate Sabin Păutza (mai mult…)

FISP 2015, ed. a II-a

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

30 mai

Festivalul Internațional SABIN PAUTZA (FISP), Ziua a II-a, seara

copSeara zilei de 15 mai 2015 a fost una de excepție pentru comunitatea reșițeană prin dublul eveniment desfășurat la sala Lira a Liceului de Arte Sabin Păutza. prin fericita îmbinare a şedinței festive dedicată împlinirii a10 ani de la chartarea Clubului Rotary Reșița și deschiderea festivă a celei de-a doua ediții a Festivalului Internațional Sabin Păutza. (mai mult…)

FISP 2015, ed. a II-a

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

22 mai

Festivalul Internațional SABIN PAUTZA (FISP), Ziua a II-a, dimineaţa

copVineri, în  dimineața zilei de 15 mai 2015, a doua zi din Festivalul Internațional SABIN PAUTZA (FISP),  în Aula Magna a Universității Eftimie Murgu din Reșița, peste 300 de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 2  au fost, spre bucuria organizatorilor, numai ochi și urechi (recunoscut fiind faptul că este greu să captezi atenția atâtor copii), la cocertul cameral susținut de CORUL ALLEGRETTO , sub bagheta prof. Emanuela Moldovan.
(mai mult…)

FISP 2015

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

21 mai

copFestivalul Internațional SABIN PAUTZA Reșița, editia a II-a, 14-17 mai 2015

Motto:

ARTISTUL DEZVĂLUIE LUMII CALEA SPRE ARMONIE, CARE E FERICIRE ȘI PACE. George Enescu

Viața de astăzi se trăiește în viteză, frenetic, sub semnul consumismului. Într-o societate caracterizată tot mai mult de verbul a avea, gura de oxigen atât de necesară pentru a trăi  este ARMONIA dată de a fi. Armonia cu tine însuți, sau însăți, armonia cu natura și, nu în ultimul rând, cu cei de lângă tine. ARTISTUL ne dezvăluie valențe care emoționeaza, care umplu goluri, care unesc, aduc fericire și pace, împlinindu-ne, ca oameni.

Proiectul pornit cu pasiune și îndrăzneală în mai 2014, prin care mărturisim admirația și respectul față de pedagogul, interpretul, dirijorul și compozitorul reșițean SABIN PAUTZA și, totodata, dragostea noastra pentru muzica de calitate, studiată în ani și ani, cu sacrificii și renunțări, datorită reșițenilor iubitori de cultură, merge mai departe. (mai mult…)

Pagina 1 din 212