Arhivă | aprilie, 2015

Preșcolarii şi Semnul de Carte

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

23 apr.

cop2Săptămâna altfel

Pe tot parcursul săptămânii 6-10 aprilie 2015 librăria Semn de Carte și Societatea pentru Cultură METARSIS au fost implicate în numeroase proiecte în cadrul programului național Școala altfel. (mai mult…)

HRISTOS A INVIAT!

Postat de în Sărbători fericite! » 0 Comentarii

13 apr.

oauaSarbatoarea mantuirii si a luminii sa va aduca pace in suflete. HRISTOS A INVIAT!

Școala altfel

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

10 apr.

copHansel și Gretel

Marți, 7 aprilie 2015, în Săptămâna altfel elevi reșițeni s-au întâlnit din nou cu Compania “Fascinația sunetului” din Timișoara. Anul acesta tinerii muzicieni i-au încântat pe cei prezenți in sala Lira a Liceului de Arte Sabin Păuța cu opereta pentru copii Hansel și Gretel după frații Grimm, pe un libret de Adelhaid Wette și muzica lui Engelbert Humperdinck- compozitor german din secolul al XIX-lea. (mai mult…)

Kirchweih Gărâna 2014

Postat de în Despre evenimente derulate » 1 Comentariu

10 apr.

copExpo fotografie

Vineri, 3 aprilie 2015, la Gărâna, a fost vernisată expoziția de fotografie Gărâna/ Wolfsberg 2014 cu imagini surprinse de Petre Dalea, Doru Dumitru, Gheorghe Popoviciu, Camelia și Lucian Duca anul trecut, la Kirchweich. În fiecare an, la mijlocul lui octombrie, hramul Bisericii alfată sub tutela Sfintei Tereza de Ávila, numită oficial Tereza de Isus, din micuța localitate de la poale de Semenic, aduce împreună germani, români, maghiari și alte naționalități conlocuitoare într-o sărbătoare creștină care menține trează tradiția locului. (mai mult…)

Pagina 1 din 212