Arhivă | martie, 2015

7 obiective

Postat de în Despre evenimente derulate » 1 Comentariu

29 mart.

7 obiective turistice în Banatul de Munte prin obiectivele aparatelor a 8 fotografi – la Librăria „Semn de carte‟!

Vernisaj

Lumina răsfrântă în culorile surprinse de lentila aparatului de fotografiat și fixate pe hâtie de bună calitate, jocuri de umbre, spațiu excelent cadrat pentru a da dimensiuni surprinzătoare unor subiecte variate, locații bănățene, dar și meleaguri străine, oameni frumoși! Cât de mult iubim arta fotografică pentru a promova prin ceea ce surprinde aparatul din acest Banat Montan pe care îl apreciază tot mai mulți dintre cei ce poposesc pe aici?

Un grup de entuziaști fotografi reșițeni a fost joi, 26 martie, în centrul unui nou eveniment menit să le facă cunoscut talentul și să le lege activitatea de frumusețea Caraș-Severinului. Întâlnirea a avut loc la Librăria „Semn de carte‟, într-o atmosferă prietenească, sub patronajul Socieatății de Cultură Metarsis. A fost, în fapt, vernisajul expoziției de fotografie  “7 obiective în Banatul Montan”. Au expus: Flavian Savescu, Florin Avramescu, Bujorel și Dan Purice, Vali Marin, Daniel Puşcău, Petre Dalea, Georgian Malinetescu, toți membri ai  Asociației „Foto Club Banatul Montan”, reuniți sub sloganul „Pasiunea aceasta ne aduce bucurie. Nu e doar un hobby, este FOTO TERAPIE!” (mai mult…)

Ora Pământului

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

27 mart.

Celebrating Earth Hour 2010, CanadaSâmbătă, 28 martie 2015, la librăria Semn de Carte din Reșița, str. Libertății 13, va fi marcată, ca în fiecare an, Ziua Pământului.

Vom stinge, simbolic, luminile între orele 20:30- 21:30, alăturându-ne celei mai mari mișcări voluntare de mediu din toate timpurile, din respect faţă de Natură.

Din respect față de Natură vom petrece Ora Pamantului între prieteni, la lumina lumânărilor, (mai mult…)

7 obiective în Banatul Montan. Sens Unic.

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

24 mart.

copExpo foto. Muzică unplugged.

Librăria Semn de Carte din Reșița, str. Libertății 13, vă invită joi, 26 martie 2015, orele 18, la vernisajul expoziției de fotografie  “7 obiective în Banatul Montan”. Expun pe simezele Semnului de Carte: Flavian Savescu, Bujorel Purice, Vali Marin, Daniel Puşcău, Petre Dalea, Georgian Malinetescu și Dan Purice, membri ai  Asociației „Foto Club Banatul Montan”, pasionați de arta fotografică.  (mai mult…)

Primavară fericită să avem!

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

13 mart.

copLibrăria „Semn de carte“ din Reșița a găzduit recent, un eveniment- dovadă că talentul, indiferent de vârstă, înnobilează și face oamenii frumoși.

Prima parte-  vernisajul expoziției de pictură “Anotimpuri” a artistului plastic amator, autodidact, Nik Potoceanu din Bocșa.

Născut la Timişoara în 1953, stabilit la Bocşa, lucrează la CMB ca  desenator tehnic, și este pasionat de desen încă din copilărie. Elev al prof. Petru Kneipp din Bocsa, nu alege o carieră de artist, pânza şi pensula rămânând doar la stadiul de hobby. (mai mult…)

Pagina 1 din 212