Arhivă | februarie, 2015

Începe primăvara cu noi

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

26 feb.

copÎnregistrări analogice.

Sâmbăta, 28 februarie 2015, orele 18:00, vă invităm la librăria Semn de Carte din Reșița, str. Libertății 13, la o seară între prieteni, cu înregistrări analogice. Dacă aveți viniluri sau benzi magnetice care vă ocupă spațiul, luați-le cu voi. Vor ajunge pe mâini bune, la tineri pasionați de dispozitive analogice. (mai mult…)

FISP ediția a II-a

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

12 feb.

FISPProiect iniţiat  în 2014 din preţuire faţă de una dintre valorile de necontestat ale Banatului Montan – şi nu numai-  maestrul Sabin Pautza, şi din respect pentru muzica de calitate, muzică studiată în ani de zile, cu renunţări şi sacrificii, continuă la Reșița.

În perioada 15-17 mai 2015 va avea loc  ediția a II-a a FESTIVALUL INTERNAȚIONAL SABIN PAUTZA. (mai mult…)

LA MULŢI ANI, SABIN PAUTZA!

Postat de în La multi ani! » 0 Comentarii

8 feb.

Sabin-Pautza-70_168Astăzi, 8 februarie 2015,  maestrul SABIN PAUTZA, împlineşte 72 de ani.

Declarat de curând „Cetăţean de Onoare“ al judeţului Caraş-Severin numele său este sinonim cu dragostea pentru muzica de bună calitate şi performanţa în compoziţie, dovadă stând  numeroasele premii naţionale si internaţionale.

Revenit după o carieră stralucită în SUA, SABIN PAUTZA a fost primit şi onorat, acasă la Reşiţa, aşa cum se cuvine: în 2013, la împlinirea a 70 ani de viaţă- 50 ani de carieră. http://semndecarte.metarsis.ro/?p=8313#more-8313 şi  în 2014, http://semndecarte.metarsis.ro/?p=8316#more-8316 .

Distinsului muzician, dirijor şi interpret SABIN PAUTZA, Societatea pentru Cultură METARSIS- activităţi şi servicii de cultură urbană şi artă contemporană, al cărui preşedinte este MAESTRUL, şi librăria Semn de Carte din Reşiţa îi urează: Viaţă lungă, sănătate, inspiraţie şi muze care să-l alinte zi şi noapte!

LA MULŢI ANI, SABIN PAUTZA!

Prieteni ai munţilor

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

8 feb.

cop 12-2014Marţi 3 februarie 2015, cuîncepere de la ora 18 la librăria “Semn de Carte” din Reşiţa, “drumeţii” reşiţeni, prieteni ai munţilor, s-au întâlnit pentru a redeschide,  deja tradiţionalele, seri de prezentări  foto video.

Într-o ambianţă destinsă, prietenească,  încălzită de ţuica fiartă şi afinata de Gărâna, pe care numai la librăria  Semn de Carte o poţi găsi, col.(r) Popoviciu Gheorghe a dat starul acestor   activităţi prezentând  mai multe realizări video  din drumeţiile anului  2014 dintre care amintim: (mai mult…)

Pagina 1 din 212