Arhivă | decembrie, 2014

Dar din dar se face Rai

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

19 dec.

cop2Duminică, 21 decembrie 2014, de la orele 19:00, sala LIRA a Liceului de Arte SABIN PĂUTZA din Reșița va găzdui Concertul Caritabil DAR DIN DAR SE FACE RAI.

Cea mai importantă sărbătoare creștină, așteptată cu bucurie este, în primul rând, o sărbătoare emoțională care reunește, în jurul bradului, întreaga familie. CRĂCIUNUL ne învită să redescoperim, an de an, lumina din noi, să o împărtașim cu familia și prietenii noștri.

Toți trecem, mai devreme sau mai târziu, prin perioade dificile. Fie că pierdem o ființă dragă, fie că suntem greu încercați, ne însingurăm, devenim triști. Atunci, un zâmbet şi o mână întinsă, pot să aducă lumină în sufletul nostru.

Veniți la Concertul Caritabil cu un cadou pentru un seamăn aflat în dificultate. (mai mult…)

4 în 1

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

16 dec.

cop 113 decembrie 2014, sâmbătă după amiază, librăria Semn de Carte a găzduit un cvadruplu eveniment: vernisajul expoziției fotografice cu lucrări aparținând membrilor Cineclubului Studențesc de pe lângă Universitatea Eftimie Murgu din Reșița, proiecție de film pe 16 mm “CEASORNICARUL”,  lansarea unui nou volum papercraft “CASE TRADIȚIONALE DIN BANAT” semnat Remus Rîjniță și mini recital Laurențiu Radu- chitară,  Alexandra Pitulan- voce. (mai mult…)

Expo, proiecție, lansare, minirecital

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

11 dec.

cop2Sâmbătă, 13 decembrie 2014, orele 17:00, la librăria Semn de Carte din Reșița, str. Libertății 13, va avea loc un qvatruplu eveniment: vernisajul expoziției fotografice cu lucrări aparținând membrilor Cineclubului Studențesc de pe lângă Uniuversitatea Eftimie Murgu din Reșița, proiecție de film pe 16 mm CEASORNICARUL,  lansarea unui nou volum paper craft CASE TRADIȚIONALE DIN BANAT semnat Remus Rîjniță- Asociația COGITO Reșița  și mini recital Laurențiu Radu- chitară,  Alexandra Pitulan- voce. (mai mult…)