Arhivă | noiembrie, 2014

Zbor în 3

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

30 nov.

Lansare de carteÎntâlnirea de joi,13 noiembrie 2014, de la Semn de Carte a fost un dialog poezie-muzică. În ceainăria librăriei s-a lansat ultimul volum colectiv de versuri semnat Emil Sergiu Varga, Lorin Cimponeriu și Nana Ileana Filip. (mai mult…)

Despre iubire

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

30 nov.

1Seara a debutat prin prezentarea lui Ilorian Paunoiu făcută de doamna ec. Camelia Sandu– fostă colegă de liceu, membră Lions Club Onix Reșița- principal organizator al evenimentului: „La vârsta de nouă ani a fost diagnosticat cu distrofie musculară progresivă de tip Duchenne, boală care, la 20 ani, l-a imobilizat la pat. De aici Ilorian  Păunoiu a început lupta teribilă cu efectele distructive ale distrofiei musculare. Meditația de tip oriental, rugăciunea creștină și reîncărcarea  energetică l-au adus la un nivel de spiritualitate foarte înalt. În același timp  a continuat să citească enorm- literatură, filozofie, religie- pentru a întelege sensul vieții și finalitatea mântuitoare la care trebuie să ajungă fiecare dintre noi. Acest om are și alte daruri cu care l-a înzestrat  Divinitatea,  anume acelea  de a cânta și compune cântece de muzică populară, ușoară și folk, dar cel  mai important  har  pe care ar trebui să-l menționăm  este acela că Ilorian Păunoiu  iubește cu  toată forța lui umanitatea. Ilorian Păunoiu vrea să creeze o lume  mai bună și mai frumoasă. Oamenii au datoria, crede Ilorian Paunoiu, să fie fericiti  dar ei se complac în scopuri materiale și în grija zilei de mâine și uită  fără de voie că și sufletul are nevoie să respire  libertate și iubire”. (mai mult…)

NIHIL SINE DEO

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

4 nov.

Agapologia. Logodna iubirii cu libertatea. Ilorian Păunoiu

Joi, 6 noiembrie 2014, orele 17:30, librăria Semn de Carte din Reșița, str.Libertății 13, va găzdui lansarea volumului de eseuri Agapologia. Logodna iubirii cu libertatea, volum apărut cu binecuvântarea Inaltpreasfințitului Părinte IRINEU, Arhiepiscop al Alba Iuliei. Lansarea va facilita întâlnirea reșițenilor cu vâlceanul Ilorian Păunoiu, scriitor, publicist și realizator de emisiuni TV. care, prin curaj și perseverență, învinge, asemeni reșițeanului Vasile Popovici, o boalăa severă- distrofie musculară progresivă de tip Duchenne. (mai mult…)