Arhivă | 21. mart., 2014

Platește cu poezie

Postat de în Conținut VIDEO, La multi ani! » 0 Comentarii

21 mart.

Ziua Mondială a Poeziei este pe data de 21 martie și este declarată de UNESCO, începând din anul 1999, drept o recunoaștere a faptului că oamenii de litere și de cultură, poeții și scriitorii din întreaga lume și-au adus o contribuție remarcabilă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale.

De Ziua Mondială a Poeziei, pe 21 martie, iubitorii acestei arte au parte de cafea gratuită. „Plăteşte cu poezie!“ este provocarea lansată de brandul de cafea Julius Meinl, la care și METARSIS activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte s-a alăturat propunându-le oamenilor să se prezinte în cafenelele cu o poezie – scrisă de marii autori sau chiar de ei înşişi – în schimbul căreia vor primi cafeaua preferată.
Avem încredere în puterea poeziei de a face o lume mai bună şi de a stabili o tradiţie – în fiecare an, de Ziua Internaţională a Poeziei, consumatorii sunt invitaţi să scrie poezii în schimbul cafelei preferate.

(mai mult…)

Eveniment!

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

21 mart.

ASR Principele Radu al României, dubla lansare de carte regală la Reșița

Luni  24 martie 2014  începând cu ora 12:00, ASR Principele RADU al României va fi prezent la Reșița unde va lansa cele mai recente volume regale publicate la editura Curtea Veche: “Margareta. Portretul Principesei Moștenitoare” și “Trei poduri peste lume”. Evenimentul care va avea loc la librăria Semn de Carte (Str. Libertății, nr. 13) este organizat deeditura Curtea Veche Publishing  București în colaborare cu Societatea pentru Cultura METARSIS. (mai mult…)