Arhivă | decembrie, 2013

Crăciun fericit!

Postat de în Sărbători fericite! » 0 Comentarii

24 dec.

Crăciun fericit, în liniște și armonie!

Icoane și colinde

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

24 dec.

Icoane și colinde

CRĂCIUNUL – sărbătoare a luminii și a vieții a fost marcat luni, 23 decembrie 2013, începând cu orele 18:00, la librăria Semn de Carte din Reșița, str. Libertății 13, prin vernisajul expoziției de icoane realizate de RITA ALDEA- creatoare recunoscută și realizatoare de picturi bisericești  (printre care Biserica Sf. Apostoli Petru si Pavel, Biserica Sf. Andrei) și recitalul de colinde susținut de baritonul DANIEL ALEX MILENCOVICI- student al secției Interpretare muzicală- Canto de la Facultatea de Muzică din Universitatea de Vest din Timișoara, acompaniat la pian de tânărul Laurențiu Derlean.

(mai mult…)

Povestiri pentru micuții pofticioși

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

24 dec.

Ioana, Ionuț, Cratița Grăsună, domnul Frigider și mulți alții au ajuns la Semn de Carte! 

Luni, 23.12.2013, am adus Povestiri pentru micuții pofticioși și la Reșița. Într-un spațiu extrem de primitor și cald, alături de oameni frumoși, am lansat întâia mea carte de povești pentru cei mici. Întâiul și sper eu, nu ultimul proiect la care am colaborat cu Dan Purice, un reșițean foarte talentat. După o săptămână de prezentări, la Timișoara, Cluj Napoca și Arad, am încheiat parcursul la Librăria Semn de Carte din Reșița care a găzduit evenimentul. Au fost prezenți copii, părinți și bunici, adică exact cei cărora m-am adresat în cele 12 povestioare. (mai mult…)

Cartea e un dar…

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

11 dec.

Joi, 5 decembrie 2013, la ora 10, elevii clasei I B de la Școala Gimnazială nr. 2, Reșița, însoțiți de doamna învățătoare Maria Ciontu, au poposit la prietenii lor de la librăria Semn de carte – familia lui ARIcel isteț- unde au petrecut două ore minunate în lumea cărților, cu proiecții interesante despre SF. Nicolae și savurând un aromat ceai de fructe de pădure . (mai mult…)

Pagina 1 din 212