Arhivă | octombrie, 2013

CONCERT SIMFONIC

Postat de în Fără categorie » 0 Comentarii

24 oct.

CONCERT SIMFONIC EXTRAORDINAR

Societatea pentru Cultură METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană, PASSAGE Travel Concepts și CONSILIUL JUDEȚEAN CARAȘ-SEVERIN în parteneriat cu Liceul de Arte SABIN PĂUȚA din Reșița, cu sprijinul Colegiului Economic al BANATULUI MONTAN, Florăria D’Aida Royal Flowers și librăria SEMN DE CARTE organizează miercuri, 30 octombrie 2013, de la orele 18:00,  în sala LIRA a Liceului de Arte “Sabin Păuța” din Reșița un CONCERT SIMFONIC EXTRAORDINAR susținut de Orchestra Simfonică de Tineret a Landului Saar- Germania- LANDES JUGEND-SYMPHONIE ORCHESTRER SAAR, DEUTSCHLAND (mai mult…)

Emoţie de toamnă cu Sabin Dorohoi

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

23 oct.

Fata din Transilvania, Clopotul şi WTS 

„A venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva,/ cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta…” (Nichita Stănescu). E toamnă (iar). Anotimpul în care natura moare încet, nu înainte de a ne răsfăţa, ca ultim cântec de lebădă, cu un regal de culori.  (mai mult…)

Transylvania Girl şi Clopotul

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

14 oct.

Sabin DOROHOI, pe scurt

Joi, 17 octombrie 2013, orele 18:30. METARSIS- activităţi şi servicii de cultură urbană şi artă contemporană vă invită la librăria Semn de Carte din Reşiţa, str. Libertăţii 13, la o întâlnire cu tânărul regizor şi producător Sabin DOROHOI. Vor fi prezentate filmele de scurt metraj: CLOPOTUL / THE BELL (cu Orlando Petriceanu, Constantin Dinulescu, Nicolae Botezatu, Sorin Fruntelată, Ion Haiduc, Lavinia Munteanu, George Horaţiu Fortun), film cu 6 nominalizări internaţionale, inclusiv la Cannes şi FATA DIN TRANSILVANIA / TRANSYLVANIA GIRL (cu: Maia Morgenstern, Andreea Vasile, Orlando Petriceanu) – film cu 8 nominalizări internaţionale, inclusiv la Hollywood. (mai mult…)