Arhivă | iunie, 2013

„Jurnalul unei căutări“

Postat de în Despre evenimente derulate » 2 Comentarii

21 iun.

Dorina Sgaverdia, în căutarea sinelui (pierdut?)

Volumul „Jurnalul unei căutări”, de Dorina Sgaverdia, apărut la editura TIM Reşiţa, în 2012, a fost prezentat joi, 20 iunie, la librăria Semn de Carte din Reşiţa, în curtea cu galeria de viţă-de-vie, un loc deja consacrat pentru evenimentele culturale (mai mult…)

„Noul UAP” din Reşiţa…

Postat de în Despre evenimente derulate » 2 Comentarii

19 iun.

UAP Reşiţa a organizat prima expoziţie, la librăria Semn de carte

Mult entuziasm, multă culoare, oarecare naivitate şi o privire genuină asupra lumii pot fi întâlnite la librăria Semn de carte din Reşiţa, este de părere criticul Ada D. Cruceanu, care a vorbit marţi, 18 iunie, în deschiderea „Salonului artelor frumoase”, expoziţie vernisată sub bolta de viţă-de-vie din curtea librăriei. (mai mult…)

Expo fotogafie

Postat de în Despre evenimente derulate » 2 Comentarii

17 iun.

Francisc Hipp (1932-2009)

“A fotografia a fost marele meu hobby. Acum sunt uimit cât de multe ustensile s-au adunat în decursul anilor. Privesc cu drag fiecare <obiect de inventar> care m-a slujit cu credință atâția ani. În domeniul fotografiilor s-au făcut progrese mari… Cele câteva obiective foto, lentile, inele intermediare, filtre, soluții revelator- fixator, personal preparate, exponometru, stativ, doze de developat, tăvi de diferite dimensiuni, aparat de mărit… și multe altele… Toate îmi ocupă  spațiul bibliotecii. Nu mă îndur să mă despart de ele (mai mult…)

“Mary Poppins” la Reșița

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

16 iun.

Miercuri, 12 iunie 2013 la Reșița a a vut loc premiera operetei pentru copii “Mary Poppins”. Cinematograful Dacia din municipiul de pe Bârzava a fost plin pâna la refuz, dovadă că avem nevoie de magia poveștilor. (mai mult…)

Pagina 1 din 212