Arhivă | 20. iul., 2012

“L’été dépêchée”

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

“L’été dépêchée”

20 iul.

Tiberiu Pittner nu se dezice!

A fost o zi de miercuri, 18 iulie 2012, toridă.O zi aniversară pentru Tiberiu Pittner, când a trecut pragul vârstei de 43 de ani. A făcut-o în felul lui caracteristic – nonconformist sadea- înconjurat de prieteni din Reşiţa şi Timişoara, în prezenţa mamei. (mai mult…)

Muzică la înălţime

Postat de în Despre evenimente derulate » 3 Comentarii

Muzică la înălţime

20 iul.

Muzică celtică şi muzică clasică în biserică

Continuare firească a recitalului de jazz de sâmbătă, duminică 15 iulie 2012, în “catedrala”- după cum o numea Florian Lungu, şi nu greşea deloc pentru că  ansamblul din Brebu Nou format din biserică şi brazii seculari din avlie chiar formează un spaţiu special cu trimitere exactă la reculegere şi introspecţie- două dintre caracteristicile propuse de Societatea pentru Cultură Metarsis în perceptul slow vs. fast- concertul de muzică cultă oferit celor prezenţi a fost unul emoţionant. (mai mult…)

Jazz la înălţime

Postat de în Fără categorie » 0 Comentarii

Jazz la înălţime

20 iul.

Liviu Butoi şi Toni Kühn

Desfăşurat în spaţiul neconvenţional, recitalul de jazz de sâmbătă, 14 iulie 2012, susţinut de Liviu Butoi şi Toni Khün, moderat de legendarul  Florian Lungu, a fost unul la înălţime. La propriu şi la figurat. Prin locaţie, protagonişti, repertoriu şi public prezent. (mai mult…)