Arhivă | 07. apr., 2012

Muzică şi culoare

Postat de în Despre evenimente derulate » 3 Comentarii

Muzică şi culoare

7 apr.

Şcoala altfel

În săptămăna “Şcolii altfel”, după-amiaza zilei de miercuri, 4 aprilie 2012, a fost dedicată copiilor talentaţi. S-au întâlnit la Semn de Carte micuţi pianişti, interpreţi de muzică uşoară, micuţi “menestrei” şi talentaţi desenatori şi pictori, într-o manifestare non-formală, cu implicarea dascălilor, a copiilor şi părinţilor, oferindu-le  şansa exprimării, cunoaşterii mai bine, a interacţiunii şi, nu în ultimul rând, a distracţiei. (mai mult…)

Lecţia de istorie

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Lecţia de istorie

7 apr.

Reşita văzută de sus

În cadrul Programului „Şcoala altfel”, aproximativ 70 de elevi de la Şcolile 6 şi 7 din localitate au urcat în 4 aprilie 2012, la stema de pe Dealul Golului pentru a participa la o lecţie de istorie locală susţinută de istoricul Mircea Rusnac în acel loc emblematic pentru oraşul de pe Bârzava. (mai mult…)

Întâlniri altfel

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Întâlniri altfel

7 apr.

Teatru, desen, muzică

În săptămâna ”Şcolii altfel” proiectul iniţiat, în colaborare,  de Metarsis- activităţi şi servicii de cultură urbană şi artă contemporană prin librăria Semn de Carte, Radio Reşiţa România şi Radiodifuziunea Română prin departamentul Teatrul Naţional pentru Copii s-a desfăşurat marţi, 3 aprilie 2012, şi nu miercuri, ca de obicei. (mai mult…)

Dacă e marţi, e drumeţie!

Postat de în Despre evenimente derulate » 1 Comentariu

Dacă e marţi, e drumeţie!

7 apr.

Marţea „Prietenilor Munţilor”

Prima zi de marţi din lună, 3 aprilie  2012, a fost , ca de obicei, dedicată celor care trăiesc sănătos şi iubesc mişcarea. “Drumeţii”, membri şi simpatizanţi ai Asociaţiei Prietenii Munţilor din Reşita au urmărit prezentarea de diapozitive cu imagini realizate de Ioan Adamek, decanul de vârsta- 86 ani, activ- spre surprinderea multora, şi azi.   (mai mult…)

Pagina 1 din 212