Arhivă | octombrie, 2011

Studenţii-Focusaţi pe cultură

Postat de în Despre evenimente derulate » 1 Comentariu

Studenţii-Focusaţi pe cultură

29 oct.

În seara zilei de 27 octombrie 2011 librăria Semn de Carte a găzduit una dintre manifestările proiectului “Focus on cultures” componentă “Parteneriate pentru învăţare”. (mai mult…)

Miercurea „Domnului de ciocolată”

Postat de în Despre evenimente derulate » 15 Comentarii

Miercurea „Domnului de ciocolată”

28 oct.

Miercuri 26 octombrie 2011 „Domnul de ciocolată” s-a întalnit la librăria Semn de Carte din Reşiţa cu micuţii componenţi ai coralei „Menestrelul” a Palatului Copiilor, dirijaţi de inimoasa profesoară Adriana Ponoran şi cu elevii clasei a V-a A de la Şcoala cu clasele I-VIII nr.12 coordonati de doamna profesor Cristina Perţa. (mai mult…)

Palimpsest

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 3 Comentarii

Palimpsest

26 oct.

Palimpsest cu Ştefan Cazimir, Cornel Ungureanu, Titus Suciu, Ion Cocora şi Dana Pocea.

O qvadruplă lansare de carte din seara zilei de luni, 24 octombrie 2011 de la librăria Semn de Carte din Reşiţa, s-a constituit într-un regal literar. Întalnirea cu editura Palimpsest din Bucureşti a fost un eveniment de anvergură ce a adus faţă iubitori de cultură cu oaspeţi din capitală, nume importante ale literaturii de astăzi. (mai mult…)

Domnul de ciocolată

Postat de în Despre evenimente derulate » 8 Comentarii

Domnul de ciocolată

20 oct.

Miercuri, 19 octombrie 2011, la librăria Semn de Carte din Reşiţa  str. Libertăţii 13, a avut loc cea de-a doua premieră din cadrul proiectului desfăşurat în triplu parteneriat: Metarsis – activităţi şi servicii de cultură urbană şi artă contemporană, Radio România Reşiţa şi Teatrul Naţional Radiofonic prin departamentul Teatru pentru Copii. (mai mult…)

Pagina 1 din 41234