Arhivă | septembrie, 2011

Seară literară lugojeană

Postat de în Despre evenimente derulate » 1 Comentariu

Seară literară lugojeană

28 sept.

În frumoasa după-amiază de miercuri, 21 septembrie 2011, de sfârşit luminos de vară, la Librăria “Semn de carte” din Reşiţa, într-o fascinantă lume a cărţii, a avut loc o seară literară dedicată scriitorilor lugojeni. Au fost prezenţi mai mulţi scriitori din Lugoj: poeţii Adriana Weimer, Laurian Lodoabă, Maria Rogobete, Ionel Panait şi poetul şi criticul literar Constantin Buiciuc. (mai mult…)

PRIETENIA – cel mai scump şi drag cuvânt

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

PRIETENIA – cel mai  scump şi drag cuvânt

20 sept.

“Nu cunoaştem decât ceea ce îmblânzim. Iar oamenii nu mai au timp să cunoască nimic. Cumpără lucruri gata făcute de la negustori. Şi cum nu există negustori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni.” (Antoine de Saint Exupery)

Sâmbătă seara la Gărâna, într-un loc predestinat ca fiind al prieteniei, în “groapa” din capătul grădinii pensiunii “Heidi” acolo unde într-o seară de vară români şi germani veniţi în concediu “acasă”  am făcut un foc de tabără mare şi l-am contrazis pe Antoine de Saint Exupery, demonstrând că oamenii au prieteni. (mai mult…)

Cenaclul „Banatul”

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

Cenaclul „Banatul”

20 sept.

Lugojeni la Semn de Carte

Miercuri, 21 septembrie 2011, de la ora 18:00 librăria Semn de Carte din Reşiţa, str. Libertăţii 13, va avea oaspeţi din Lugoj.

(mai mult…)

ÎNTÂLNIRI.CREAŢII. LECTURI.

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

ÎNTÂLNIRI.CREAŢII. LECTURI.

19 sept.

TRANSSFERE

Proiectrul TRANSFERE  – întâlniri, creaţii, lecturi – desfăşurat din iniţiativa artistului plastic, promoterul cultural, graficiana Elisabeth-Lili Ochsenfeld în perioada 10-17 septrembrie 2011 în spaţiul binecuvântat al Gărânei s-a încheiat. Prezenţi marţi, 13 septembrie la librăria Semn de Carte  din Reşiţa într-o sesiune moderată de scriitorul şi editorul timişorean Viorel Marineasa scriitorii prezenţi au încântat asistenţa cu lecturi din creaţii proprii. (mai mult…)

Pagina 1 din 212