Arhivă | ianuarie, 2011

Regizorul Ioan Cărmăzan la „Semn de carte”

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Regizorul Ioan Cărmăzan la „Semn de carte”

28 ian.

Pe oriunde l-ar duce paşii în această goană a vieţii pe regizorul Ioan Cărmăzan, atunci când este invitat acasă, adică la Bocşa, acesta vine cu mare plăcere. Iar bocşenii nu ezită să-l invite ori de câte ori se iveşte ocazia.

Aşa s-a întâmplat şi în 26 ianuarie 2011 când Biblioteca „Tata Oancea” din Bocşa i-a lansat regizorului Ioan Cărmăzan propunerea  unei întâlniri, de astă dată la o librărie din Reşiţa. (mai mult…)

Lecţia de istorie şi … ARIcel ISTEŢ

Postat de în Despre evenimente derulate » 2 Comentarii

Lecţia de istorie şi  … ARIcel ISTEŢ

27 ian.

UNIREA

N-au trecut decât doua săptamâni de la vizita făcută,  la libraria Semn de Carte, de către elevii clasei a V-a C de la  Liceului Diaconovici- Tietz din Reşiţa, în cadrul proiectului “Cartea e un dar pe care-l poţi deschide iar…si iar…”. Unii dintre ei s-au  aflat atunci pentru prima oara în prezenţa cărţilor viu colorate într-o librarie dar entuziasmul i-a facut să revină miercuri 26 ianuarie 2011, de data aceasta, la un ceai de fructe de padure şi o lecţie de istorie ţinută altfel. (mai mult…)

Cultura şi securitatea

Postat de în Despre evenimente derulate » 1 Comentariu

Cultura şi securitatea

24 ian.

“Target- Operaţiuni militare externe în combaterea terorismului” volum apărut în anul 2010 cu sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi sub egida Asociaţiei Române a Specialiştilor în Securitate sub semnătura Mario Balint a fost prezentat joi, 20 ianuarie 2011, la librăria Semn de Carte din Reşiţa în prezenţa unui public numeros. (mai mult…)

Eminescu – Luceafărul, noi – micuţe stele

Postat de în Despre evenimente derulate » 2 Comentarii

Eminescu – Luceafărul, noi – micuţe stele

16 ian.

Ultima dintre manifestările desfăşurate pe parcursul săptămânii 10-15 ianuarie 2011, manifestări marca Metarsis – activităţi şi servicii de cultură urbană şi artă contemporană – dedicate Zilei Culturii Naţionale decretată  recent şi nu întâmplător data naşterii poetului Mihai Eminescu – 15 ianuarie, vineri, în cadrul Programului Naţional pentru Lectură, (mai mult…)

Pagina 1 din 3123