Arhivă | decembrie, 2010

Cerul este mai aproape

Postat de în Conținut AUDIO, Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Cerul este mai aproape

24 dec.

Icoane pe lemn semnate Rita Aldea. Icoane pe sticlă semnate Tomi Radcu. Icoane – îngeri de copii reuniţi în grupul vocal Ding-dong conduşi de doamna învăţător Florica Boulescu, elevi ai clasei a III-a A ai Şcolii generale nr. 2 din Resita. (mai mult…)

Colind în grai bănăţean

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Colind în grai bănăţean

20 dec.

Piţărăi la Semn de Carte

Într-un real respect pentru tradiţiile populare şi fascinaţi de bogăţia folclorului românesc la Semn de Carte nu putea lipsi colindul în grai bănăţean. Acesta a fost adus de pui de oraşeni – prieteni mai vechi ai librariei – elevii clasei a II-C de la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 2 din Reşiţa – învăţător doamna Maria Ciontu, care  s-au transformat în „piţărăi” şi ne-au colindat “în grai”. (mai mult…)

Dalbe “Flori de Semenic”

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Dalbe “Flori de Semenic”

17 dec.

“Dorinţa de Crăciun a lui Buzunăraş”

Grupul vocal “Flori de Semenic” format din elevii claselor a III-a C şi a IV-a B de la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 7 din Reşiţa conduşi de doamna învăţător Cristina Ardelean, însoţiţi şi de doamna învăţător Violeta Groza, au adus colindul la libraria Semn de Carte joi, 16 decembrie 2010. (mai mult…)

Colindul “Menestrelului” la Semn de Carte

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 1 Comentariu

Colindul “Menestrelului” la Semn de Carte

15 dec.

Copiii colindă cartea

Porniţi deja în colindat pentru că „drumu-i lung” iar ei sunt mici şi casele de colintat sunt aşa de multe, pruncii frumoşi din corul „Menestrelul” al Palatului Copiilor din Reşiţa conduşi de inimoasa profesoară Adriana Ponoran au poposit în seara zilei de 14 decembrie 2010 la librăria Semn de Carte.

(mai mult…)

Pagina 1 din 3123